El Baxi Manresa va presentar ahir els dorsals dels dotze jugadors de la plantilla del primer equip aquesta temporada.

Els cinc jugadors que continuen a l'equip respecte l'any passat repetiran dorsal: Ryan Toolson seguirà amb el 2, Guillem Jou amb el 5, Yankuba Sima amb el 17, Jordan Sakho amb el 18 i Pere Tomàs amb el 19.

Pel que fa a les noves incorporacions, l'ala-pivot dominicà Eulis Báez seguirà amb el dorsal que va portar a l'Herbalife Gran Canària, el 13. L'altre fitxatge amb experiència a l'ACB, Dani Pérez, durà el 55. L'argentí Juampi Vaulet portarà el 22, un número que no havia portat abans, havent vestit l'11 amb la selecció d'Argentina, el 7 amb Peñarol i el 15 quan era més jove. Frankie Ferrari portarà el 4. Abans havia portat el 13 i el 2, però al ser el dorsal de Toolson s'ha decantat per un altre número.

Jordan Davis hereda el número 0 de Corey Fisher, ja que és el dorsal que també duia en la seva etapa universitària. William Magarity anirà amb l'11, dorsal que el suec no ha portat mai i que la temporada passada van tenir primer Justin Doellman i després Tomislav Zubcic.

La darrera incorporació que va realitzar el Baxi Manresa, el pivot nord-americà David Kravish, seguirà amb el dorsal que ha vestit en tota la seva trajectòria professional i també en l'etapa formativa, el número 45.

El conjunt bagenc va realitzar la presentació de la Mútua Intercomarcal aquest dilluns, clàssic tret de sortida de cada temporda, per mostrar la nova plantilla per a la temporada 2019/20, amb el tècnic Pedro Martínez al capdavant de l'equip, en la seva sisena temporada històrica a la banqueta del conjunt bagenc. No va poder ser en la presentació Eulis Báez, de concentració amb la selecció de República Dominicana pel Mundial que es farà a Xina.

Tampoc va arribar a temps William Magarity, que havia d'arribar per a la presentació però finalment no va poder aterrar a temps i Ryan Toolson arriba avui a Manresa, amb qui són bastant pessimistes respecte la lesió que ja acumula des de l'any passat.

El primer partit de la pretemporada serà el 23 o 24 d'agost. El segon ja sí està confirmat amb el partit al Pas de la Casa contra el MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro. El primer partit de lliga serà el 25 de setembre contra Unicaja.