El base manresà Toni Naspler va guanyar ahir amb la selecció espanyola sub-16 de bàsquet a Alemanya (62 a 60) en els vuitens de final de l'europeu. El partit va ser dominat pel conjunt estatal gairebé en la seva totalitat. Espanya va marxar de 15 punts al final del tercer quart, però en el darrer període els alemanys van posar en dificultats a l'equip de Naspler i finalment van passar als quarts de final per una diferència de només dos punts. El base del Catalana Occident Manresa va anotar 4 punts, va donar 5 assistències va recollir 3 rebots en gairebé 26 minuts, sumant un 9 de valoració.

Els més destacats ahir van ser l'ala Rubén Domínguez, amb 15 punts, i el base suplent de Naspler, Juan Núñez, qui va ser el millor valorat d'Espanya (17). Alemanya va ser la quarta classificada del seu grup sense guanyar ni un sol partit de la primera fase, però la seva empenta, sumada a la relaxació de l'equip estatal va estar a punt de culminar en una remuntada.

Toni Naspler torna a jugar aquest migdia, (14.15 hores) , en partit corresponent a la següent ronda davant la selecció de Sèrbia. El rival d'Espanya va passar als quarts amb un resultat ajustat davant d'Eslovènia (67 a 64).