L'Espanyol va fer bo el tràmit i va entrar a l'última prèvia de la Lliga Europa en repetir el resultat de l'anada i clavar tres gols més al Lucerna. A més, David Gallego va poder rotar els titulars, pensant en el debut a la lliga de diumenge contra el Sevilla. El manresà Lluís López i l'esparreguerí Pipa van disputar els noranta minuts amb un bon rendiment.

El tècnic surienc ja va dir a la prèvia que no volia confiances. No ho deia pel resultat, sinó per la intensitat que havien d'aportar els seus homes, molts dels quals s'han de guanyar el lloc. I ells ho van entendre des del començament. Així, al minut 3, Vargas va entrar per l'esquerra i va enviar una centrada precisa que Wu Lei va rematar de cap a la xarxa.

El Lucerna, tal com havia fet a casa, va demostrar que el seu nivell és baix. Només es va aproximar a Diego López amb un parell de xuts llunyans. La resta, un monòleg blanc-i-blau, amb dos xuts de l'esparreguerí Pipa, que ahir tenia l'opció de mostrar al tècnic que pot suplir Javi López, i un cop de cap de Bernardo.

Però el protagonista de la primra part va ser Víctor Campuzano. L'ariet del filial es va disfressar de panda i va batre dos cops Müller, primer en un xut fluix i creuat a passada de Dídac Vilà i després en una assistència de Granero que va resoldre contundentment.

La segona part va començar bé, amb un gol anul·lat a Wu Lei perquè la pilota havia superat la línia de fons en la centrada de Vargas. Tot seguit, el xinès va rematar poc col·locat a una gran passada de l'argentí i Müller va enviar a córner. Els joves Pol Lozano, Melamed i Puado van tenir minuts, i Diego López va salvar un xut de Margiotta després d'una errada del porter gallec.