L'Espanyol afronta avui la tornada de la penúltima eliminatòria prèvia de la Lliga Europa amb el cap més posat en rellevar Borja Iglesias, traspassat ahir al Betis, que no pas en el Lucerna, al qual ja va golejar per 0-3 en el partit d'anada, dijous passat. La marxa del Panda deixa un forat per al qual ahir ja sonaven els primers noms. André Silva, Zaza, Jaime Mata o Mariano semblen els preferits de la direcció esportiva, que tindrà temps fins al tancament del mercat per buscar un substitut, tot i que la darrera eliminatòria europea de la setmana que ve pot fer escurçar els terminis.

Preguntat sobre l'absència del davanter gallec, el tècnic, David Gallego, va resignar-se a dir que «ja no el tenim amb nosaltres». Això sí, després de desitjar-li «el millor», va matisar que «ara em preocupen els jugadors que són aquí. Tenim molts més jugadors amb talent. El club està treballant francament bé i tractarem d'incorporar un futbolista de les seves característiques per ser igual de competitius». D'ell va afegir que «ha estat un excel·lent professional fins a l'últim dia, no n'esperava menys».

Per la seva banda, des de Sevilla, Borja Iglesias va publicar una carta a les xarxes socials en què destacava que la seva etapa a l'Espanyol li havia regalat «moments inoblidables, d'un creixement personal i esportiu incalculable». Des del club blanc-i-blau es va voler destacar que el Betis pagarà la clàusula de rescissió de 28 milions d'euros al complet, 18 ara i els altres deu entre el proper desembre i el juny vinent.

No vol confiances

Pel que fa al partit d'aquesta nit (21 hores) hi ha poca cosa a destacar, ja que el 0-3 de l'anada contra el Lucerna ho deixa tot sentenciat. Gràcies a aquest fet, Gallego podria fer descansar jugadors per al partit de lliga de diumenge contra el Sevilla.

De tota manera, el tècnic surienc va ser clar en dir que «no entra dins del meu cap que l'equip es relaxi. Tots ens estem jugant sempre moltes coses, fins i tot en els entrenaments».