Els dos equips de Tercera Divisió de les nostres comarques juguen avui sengles partits amistosos de preparació. Pel que fa al CE Manresa, jugarà a Manlleu a partir de les 19 hores, i mitja hora més tard ho farà el CF Igualada a les Borges Blanques.

El Manresa d'Andreu Peralta es retrobarà a Manlleu amb Manel Sala, el seu davanter centre les dues últimes temporades, que és el nou entrenador osonenc. Fins ara, l'equip del Congost ha jugat quatre partits, amb una victòria clara al camp del Valls de Torro-ella (0-6) en el matx per acomiadar Sergi Soler, amb derrotes contra el Cornellà (0-2) i el Parets del Vallès (2-1), i amb triomf en la visita a Martorell. Dissabte jugarà al camp de l'Europa.

Pel que fa al CF Igualada, avui fa el segon test de pretemporada, al camp del Borges (19.30 h). En el primer es va imposar per un renyit 3-2 al Pobla de Mafumet. A més, ja s'ha confirmat la nova incorporació del central David Grifell que prové del Reus Deportiu, de la Divisió d'Honor juvenil. D'altra banda, a Moià, l'equip local rep avui el Castellnou en un partit que començarà a les 19 hores.

Victòria del Martorell

Anit, el CF Martorell va derrotar per 2-1 la UE Sants. Abderrahime va avançar els locals i Josele va fer l'empat abans de la mitja part. Els locals, que enguany jugaran a Primera Catalana, van guanyar amb un gol de Balada, i el porter Toni Domínguez va aturar un penal dels visitants.

També ahir, el CE Sallent (de 2a Catalana) va rebre el San Cristóbal (de Tercera Divisió). Els de Terrassa es van acabar imposant per 1-2 però els bagencs van plantar cara i es van avançar, ja a la segona part, amb un gol que va marcar Marc Gómez.