El Barça femení, l'actual subcampió d'europa, s'enfrontarà a la Juventus en la ronda de setzens de final de la Lliga de Campions, que es va sortejar ahir a Nyon. Les italianes eren un dels equips a evitar en el bombo dels no caps de sèrie, juntament amb l'Arsenal, amb la qual cosa no serà una eliminatòria fàcil per al conjunt que dirigeix Lluís Cortès.

Ahir, el mànager esportiu del club, Markel Zubizarreta, va valorar el resultat del sorteig i va recordar que la Juventus «és el campió italià i un nom il·lustre en el món del futbol. També està fent una gran aposta en el femení. És un bon rival. Comencem la lliga forts i la Champions també, però estem preparats i segur que ho farem bé» en els primers partits.

Zubizarreta va parlar de les integrants de l'equip torinès i va destacar-ne la central sueca Linda Sembrant, a part de la davantera Barbara Bonansea.

En la resta del sorteig, l'altre equip de la lliga espanyola, l'Atlètic de Madrid, s'enfrontarà a l'Spartak Subotica serbi, amb tornada, com el Barça, a casa. Les matalasseres són clares favorites per avançar a vuitens.