El Baxi Manresa ja disposa del calendari complet de partits per a la propera temporada, que tindrà una càrrega de compromisos més gran que els darrers anys. Als 34 partits de la lliga regular (i tot esperant si finalment hi haurà la presència a la Copa del Rei i/o al play-off) caldrà afegir-hi els 14 de la fase de grups de la Champions, la competició europea. A més, els de Pedro Martínez podrien entrar a les eliminatòries continentals si acaben entre els quatre primers al grup A i passen als vuitens.

L'ACB, que dies enrere ja havia ofert les dates de les 34 jornades, ha fet públics ara els horaris dels partits. En el cas del Baxi Manresa, l'equip jugarà més partits al Nou Congost com a local en dissabte (8) que no pas en diumenge (6). La franja horària més repetida serà la del dissabte a les 20.30 h, amb cinc partits dels manresans com a locals.

En tot cas, els partits al Congost contra els dos grans sí que seran en diumenge. Davant del Barça, en el matx corresponent a la dotzena jornada, s'ha programat el duel el diumenge 8 de desembre a les 18.30 hores, en la franja dedicada al Partidazo. Pel que fa al Reial Madrid se'l rebrà el diumenge 26 de gener, a les 17 hores, en la dinovena jornada. El Manresa combinarà la competició estatal amb la fase de grups (14 partits) de la Champions League, que s'ha de posar en marxa el 16 d'octubre amb un partit a casa. El rival més probable és el conjunt polonès del Torun, que abans ha de superar la seva eliminatòria prèvia davant el vencedor del Karhu finlandès i el Minsk bielorús. El segon partit de la Champions tornarà a ser al Nou Congost, el 23 d'octubre. Tampoc no es coneix oficialment qui serà l'adversari, tot i que l'oponent més probable és el Lietkabelis de Lituània. En principi, l'equip bàltic tampoc no ha de tenir greus problemes per eliminar rivals tant modestos com el Keravnos de Xipre i el Bakken Bears, equip de la lliga danesa.

Tornant a la lliga Endesa, els dos partits al Congost que no són en dissabte o en diumenge són els que corresponen a la primera jornada i al de la Setmana Santa. El dimecres 25 de setembre hi haurà el debut, amb l'Unicaja al Nou Congost. El Baxi-Baskonia de la 29a jornada està programat per al dijous 16 d'abril. Finalment, el partit de la darrera jornada, el Baxi-Estudiantes, es jugarà el cap de setmana del 9-10 de maig, en principi el diumenge, però encara no hi ha l'horari.

Mínim de 49 partits oficials

Passi el que passi durant el curs, el Bàsquet Manresa jugarà durant el proper exercici 2019-20 una xifra de partits oficials de les més altes de tota la seva història.

Seran un mínim de 49 partits, rerpartits entre els 34 de lliga regular de l'ACB, els 14 de la fase de grups de la Champions, i la semifinal de la Lliga Catalana. Aquest partit és el del proper 9 de setembre amb el MoraBanc Andorra, a l'Olímpic de Badalona. Si els manresans són capaços de guanyar, disputaran la final l'11 de setembre davant del vencedor de l'altra semifinal, el Jovenut o el Barça. Aleshores ja sí que seran 50 els partits oficials del Baxi.

El rècord de partits en una sola temporada està fixat en 60, de la campanya 1995-96, quan l'equip va jugar-ne 46 de lliga (en arribar a semifinals), 10 de Copa Korac, 3 de Copa del Rei (amb victòria en la final de Múrcia) i 1 de la Lliga Catalana. En la campanya 97-98, quan es va guanyar l'ACB, van ser 58 els partits jugats pel TDK, i en la 1998-99, que va coincidir amb la participació a l'Eurolliga, en van ser 52.