El fitxatge de Neymar pel Barça podria venir determinat per l'estat físic del jugador. O almenys aquesta és una variable que s'hauria de tenir en compte, i encara més veient que el davanter s'ha perdut més de 50 partits en les dues temporades a París per culpa de sengles afectacions òssies al peu dret.

Ahir, el diari Le Parisien es feia ressò d'un avís de l'exdirector dels serveis mèdics del París Saint-Germain, Éric Rolland, que avisa d'una fragilitat en el peu dret del brasiler i que existeix el risc de recaiguda si Neymar torna a jugar un partit.

La lesió en el cinquè metatarsià del peu dret és la que s'ha repetit els dos últims anys. En tots dos casos es va perdre el tram decisiu de la Lliga de Campions, competició a la qual, a més, no podrà jugar en els tres primers partits d'aquesta temporada. La raó van ser unes declaracions després de l'eliminació del seu equip contra el Manchester United en què carregava contra la decisió del col·legiat d'indicar un penal que resultaria decisiu.

Segons el doctor Rolland, la dar-rera lesió que es va fer, en un partit entre Brasil i Qatar, i que li va impedir jugar la Copa Amèrica, podria no haver estat un esquinç, com es va dir, sinó una recaiguda de l'antiga lesió per culpa d'una entrada d'un defensa rival. Ahir, en canvi, el director esportiu del PSG, Leonardo de Araújo, va negar-ho i va dir que Neymar ja està en bones condicions.