Empat en el duel d'alt voltatge entre el Manchester City i el Tottenham (2-2). El conjunt dirigit pel santpedorenc Pep Guardiola va veure com li anul·laven amb el VAR un gol de Gabriel Jesus en el temps de descompte que hagués significat la victòria dels locals.

Aquesta mateixa situació ja havia succeït en l'edició passada de la Lliga de Campions en els quarts de final, quan al City també li van anul·lar un gol en el temps afegit de Sterling que hagués significat el pas a les semifinals. Guardiola va criticar l'acció en declaracions després del partit «tenen d'arreclar-ho, ha estat un 'deja vú', ens va passar el mateix contra el Tottenham a la Champions, pensava que ja ho havíem deixat enrrere, però no». Ahir, el 0-0 es va trencar als 20 minuts de joc quan Kevin De Bruyne va protagonitzar una gran acció per la banda dreta i va centrar la pilota a Rahemm Sterling, que va enviar la pilota al fons de la xarxa amb una gran rematada. El conjunt de Pochettino va respondre immediatament empatant als tres minuts, el temps que va tardar Lamela a igualar el marcador. Poc abans del descans, Sergio Kun Agüero va transformar el 2-1 amb assistència magistral també de Kevin De Bruyne. El 2-2 va arribar al minut 56, obra de Lucas Moura només entrar en el terreny de joc rellevant Winks.

Pep Guardiola va decidir buscar un canvi de rumb en el partit i va enviar Agüero a la banqueta, fet que l'argentí no va encaixar gens bé i es va discutir amb el tècnic català a la mateixa gespa de l'Etihad Stadium. Gabriel Jesus va entrar en el lloc d'Agüero i justament va ser l'autor del gol que hagués donat la victòria al Manchester City en el temps afegit.