El Sevilla de Julen Lopetegui ha signat una victòria clara contra l'Espanyol en el RCDE Stadium (0-2) en la seva estrena en la La Liga gràcies als gols de Reguilón, en la primera meitat, i de Nolito, a la vora del final, en un xoc en el qual a l'amfitrió li va faltar pegada.

A partir del primer quart d'hora, l'Espanyol va ensenyar més les dents. Diversos serveis de cantonada van buscar a Ferreyra, sense èxit. Però el to blanc-i-blau era un altre. Els de Lopetegui no havien baixat el llistó i en el 20 Navas examinava els reflexos de Diego López des de la banda dreta.

El pols es va decantar cap al costat de l'amfitrió abans del descans. L'Espanyol ho va provar amb una fuetada de Vargas des de fora de l'àrea. Apostava per possessions llargues i combinacions sense riscos que van provocar que la majoria d'acostaments en aquest tram fossin locals. Encara que sense punteria.

De totes maneres, el Sevilla va ser el que es va portar el premi just abans d'anar-se als vestuaris. En els minuts finals, va pressionar com mai i va signar el 1-0 en el 43. Reguilón va aprofitar un rebutgi de Diego López, que va buidar una rematada de De Jong, i va marcar.