El lateral esquerrà Iván Martos va encetar una nova campanya a l'Almeria de la Segona Divisió, amb un convicent triomf davant l'Albacete per 3-0. El manresà va disputar els 90 minuts a les ordres del nou entrenador portugués Pedro Emanuel. Ambdós equips van disputar una primera meitat molt igualada sense ocasions per cap banda. A la represa, la dinàmica va canviar i els locals van ser superiors. Al minut 67 Aguza de penal va encetar l'electrònic. En els darrers minuts, Nkaka i, de nou Aguza, van sentenciar la victòria pels locals. El Fuenlabrada va estrenar-se amb una solvent victòria al camp de l'Elx per 0-2. El porter manresà Pol Freixenet, suplent, no va disputar cap minut.

El Lugo va empatar sense gols en l'estrena a casa davant l'Extremadura, mentre que el Màlaga va poder guanyar per la mínima contra el Racing de Santander, 0-1. El Rayo Vallecano i el Mirandés van empatar a dos gols en un partit marcat per l'expulsió del local Pascual al minut 7 i del visitant Martinez abans del descans. El Saragossa es va imposar 2-0 amb el Tenerife. Avui serà el torn del Girona, que s'enfrontarà davant l'Sporting (18,30h), a Montilivi, en el seu retorn a Segona.