Thomas Tuchel, l'entrenador del PSG, va deixar fora de la convocatòria al brasiler Neymar, pel partit d'aquesta nit al camp del Stade Rennais (21.00 h). El tècnic del conjunt parisenc va assegurar que l'estrella brasilera segueix un pla individual per poder tornar al grup després de la seva lesió i confirma que «és massa d'hora». Tuchel va admetre que encara no s'ha desbloquejat la negociació sobre la seva sortida del club però va deixar molt clar que ell compta amb el davanter brasiler.

«No tenim una solució, però la nostra relació és la mateixa, perquè és una cosa entre ell i el club. Si no hi ha solució es quedarà amb nosaltres, té tres anys de contracte», va comentar Tuchel a la roda de premsa prèvia a la segona jornada de la lliga francesa. L'entrenador alemany va assenyalar que «quan penso amb un equip fort, penso un equip amb Neymar». Tuchel va destacar del brasiler la seva capacitat per jugar 90 minuts al seu millor nivell. El davanter ja va quedar fora de la convocatòria en el partit on el conjunt del PSG va superar per 3-0 al Nimes i on l'afició va reaccionar amb pancartes i insults contra l'estrella brasilera, mostrant el seu malestar evident contra el davanter Neymar.

Suárez té una lesió muscular

Les proves que es van realitzar ahir al davanter uruguaià van confirmar que pateix una lesió muscular al soli de la cama dreta. El club blaugrana va explicar en un comunicat mèdic que l'evolució en marcarà la disponibilitat, però es preveu que no estarà disponible fins després de l'aturada de seleccions. El davanter blaugrana es va lesionar en la derrota per la mínima a San Mamés davant de l'Athletic de Bilbao, que tan sols va necessitar una genialitat d'Aritz Aduriz en el darrer minut del temps reglamentari per sentenciar l'estrena del Barça en la defensa del títol de lliga.

Suárez, que va ser substituït per Rafinha en el minut 37 de la primera meitat, va notar unes molèsties després d'una disputa amb un jugador local i fins i tot va gaudir de la millor ocasió blaugrana en la següent jugada, després d'una errada de la defensa blanc-i-vermella. Suárez però, mig coix, va enviar la pilota al pal.