Xavi Hernández va guanyar el seu primer títol com a entrenador de futbol amb el seu equip, l'Al-Sadd. El conjunt qatarià va conquerir la Supercopa de Qatar davant de l'Al-Duhail per un mínim 1-0. El conjunt que dirigeix l'exjugador del Barça va ser força superior des de bon començament i abans del quart d'hora de joc, al minut 13, Asad Baqer va anotar el gol de la victòria. L'Al-Sadd va intentar un resultat més folgat i va disposar de diverses ocasions que, finalment, no van poder materialitzar. A la represa l'Al-Duhail va intentar igualar el marcador, però al minut 68 es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Luiz. L'equip dirigit per Xavi Hernández va mantenir l'avantatge fins al final davant d'un rival que va quedar-se amb nou jugadors per una nova expulsió de Madibo. L'Al-Sadd es troba, en aquests moments, classificat pel Mundial de Clubs i pels quarts de la Champions Asiàtica.