El Calaf va imposar-se per la mínima en el segon enfrontament de la pretemporada davant de l'Òdena en un duel molt igualat. Ambdós equips, amb baixes de jugadors importants i amb un to físic baix, van enfrontar-se en una primera meitat amb moltes ocasions de gol. Les defenses es van imposar als atacs i els dos equips van enfilar cap al túnel de vestidors amb el mateix marcador inicial.

A la represa, la dinàmica va canviar i els gols van arribar. Els locals van dominar en els primers minuts i Arevalo va aprofitar una pilota pentinada al segon pal en un córner per posar l'1-0. Els visitants van empatar a les acaballes amb un autèntic golàs de Compte, que va enviar la pilota per tot l'escaire i va posar l'Igualada a quatre minuts del final. Dos minuts més tard, el Calaf va aprofitar un clar penal per marcar el definitiu 2-1 i endur-se la victòria.