El partit d'anit de la Copa Cor de Catalunya entre el Berga i el San Mauro corresponent al grup B va finalitzar amb 1-1. El conjunt de l'Anoia es va avançar al minut 2 amb un gol de Merchán i Xavi Carreras va empatar al minut 44. En la tanda de penals, el Berga va vèncer (4-2).

El torneig, que enguany arriba a la tercera edició, va tenir diumenge el seu primer partit, amb victòria per la mínima del Joanenc davant del Gironella (1-0). Avui, a partir de les 21 hores, també del grup A, hi ha el Joanenc-Solsona. Demà serà, de nou, el torn del Berga, que s'enfrontarà al Calaf, en el grup B. Els dos dar-rers partits de la primera fase seran el Gironella-Solsona, que es jugarà dijous, i el San Mauro-Calaf, que es disputarà divendres.

La final serà diumenge (20 h), entre els campions de cada grup.