L'Organyà va derrotar per 3-2 el CF Tremp i s'ha classificat per jugar les semifinals de la Copa Pirineus. Era el partit de tornada dels quarts de final, i en l'anada el resultat va ser d'empat (1-1). Cal recordar que el Tremp era el vigent campió d'aquest torneig, que es juga en cada pretemporada i que serveix de preparació per als clubs dels Pirineus que hi participen.

En la seva semifinal, l'Organyà s'enfrontarà al Coll de Nargó, que actuarà de local en el primer partit. L'altra semifinal de la competició la disputaran la Seu d'Urgell i la Pobla de Segur.

Quant a la victòria de l'Organyà contra el Tremp, va ser merescuda, tot i que se la van guanyar a pols, ja que va patir fins al final davant un Tremp que en cap moment va llançar la tovallola. Des de l'inici, els locals van disposar d'un seguit d'ocasions, amb un xut al pal i diverses intervencions del porter del Tremp, Farré. El Tremp es va avançar amb un 0-1 en un contracop i Galimany va aconseguir l'empat abans del descans.

A la represa, el Tremp va quedar amb deu jugadors per expulsió però es va tornar a avançar, de penal. Els locals es van bolcar a l'atac i Marco Garcia va marcar el 2-2. Gairebé en els darrers instants, Vila va fer el gol del triomf i de la classificació.