El Joanenc es va classificar ahir de manera matemàtica per a la final de la Copa Cor de Catalunya en obtenir la segona victòria en dos partits. Ahir va derrotar el Solsona després d'una primera part molt igualada. Els visitants van tenir un parell d'oportunitats molt clares en els primers 45 minuts, però les van errar. El tram final va ser més igualat, tot i la lesió de Martí Payeras.

El partit es va començar a decantar als cinc minuts de la represa, amb una centrada d'Alberto Criado que va rematar de cap a la xarxa Javi Rebollo. El Solsona va intentar reaccionar, però el domini ja era bagenc. Criado va poder anotar, però va enviar dues rematades als pals. Es va refer a deu minuts per al final, quan va anotar de gol olímpic, de córner directe.

Els joanencs fan bona la victòria de diumenge contra el Gironella (1-0) per ser a la final. El duel de demà entre gironellencs i solsonins ja té poca importància classificatòria. Avui es juga el Berga-Calaf, de l'altre grup.