El PSG es mostra escèptic amb l'idea que Neymar arribi al Barça en qualitat de cedit. Segons la premsa francesa, les condicions econòmiques que establiria el club blaugrana no corresponen amb les exigències demandades per l'equip parisenc. El Barça hauria ofert una opció de compra de 160 milions d'euros de cara la temporada 2020-21.

«Estem oberts, però la qüestió no és la manera, sinó que se satisfacin les condicions financeres demanades», indica una font del PSG citada ahir per L'Équipe. El club francès, que especula fins i tot amb què els moviments del Barça sobre Neymar no siguin més que una fanfarronada, en cas de desprendre's de l'astre brasiler voldria aconseguir a canvi una quantitat important de diners per fitxar altres jugadors i reforçar la plantilla. Un dels noms que hi ha damunt la taula és el de Paulo Dybala, que sembla el recanvi més probable del brasiler.

L'equip demana per ell 300 milions d'euros amb l'objectiu d'obtenir com a mínim 200 milions, però amb l'esperança d'arribar a un acord de 250 milions, d'acord amb el diari. Fa dos anys, va pagar una xifra rècord de 222 milions per treure'l al FC Barcelona. Segons Le Parisien, és impossible que el PSG accepti l'oferta presentada pel conjunt blaugrana.

Problemes amb la davantera

El serial Neymar s'ha vist directament involucrat amb el gran problema que té ara mateix el FC Barcelona en la davantera. A dia d'avui, l'únic atacant que té en plenitud física el club blaugrana és Antoine Griezmann. El primer en caure va ser el capità i màxima estrella de l'equip, Leo Messi, que es va lesionar del soli. La mateixa lesió va patir el divendres passat, que estarà un mes de baixa. Les alarmes van continuar amb Ousmane Dembélé, que s'estarà cinc setmanes fora.

El retorn de Neymar seria molt ben vist pel vestidor blaugrana, sobretot per jugadors molt importants com Messi, Suárez o Piqué. De fet, des de la premsa francesa asseguren que Bartomeu podria estar realitzant l'operació com un muntatge per fer feliç l'argentí. D'altra banda, el Reial Madrid segueix atent a qualsevol moviment en aquest serial per entrar de ple i endur-se el brasiler al darrer instant, fet que generaria un doble cop d'efecte a l'entitat blaugrana, en no haver fitxar Neymar i, a més, que marxés al gran rival.