L'extrem del FC Barcelona Ousmane Dembélé, que estarà de baixa les properes cinc setmanes, té una vida desordenada i sense seguir la disciplina necessària d'un futbolista professional, segons detalla un antic cuiner seu, Michael Naya, que no té males paraules pel jugador sinó per les males influències que l'envolten.

«L'Ousmane és un bon noi, però no controla la seva vida. Viu constantment amb el seu oncle i el seu millor amic, que no s'atreveixen a dir-li res», explicava en declaracions al diari francès Le Parisien. Naya assegura que, quan està sense els seus amics, Dembélé és una persona «curiosa, oberta i educada». El futbolista de 22 anys no té l'estructura que requereix un esportista d'alt nivell al seu entorn i no respecta els temps de descans. De moment, l'antic cuiner de l'internacional francès no el va veure mai consumint alcohol.

Michael Naya explica que va intentar organitzar el seus àpats en funció dels partits que havia de jugar i les fases de recuperació i, en un primer moment, va tenir un bon efecte sobre Dembélé. Però les males influències haurien provocat que tornés a la indisciplina habitual, sobretot des de la seva arribada al Barça. «Ell i el seu entorn consideren que rebran crítiques facin el que facin», assegura.

Una prova d'aquest descontrol seria la crònica de la seva última lesió. Després de notar molèsties en el primer partit de Lliga divendres passat a Bilbao, els metges del club el van convocar l'endemà per fer-li una ecografia. El jugador s'hi va negar perquè anava a Rennes «a veure la seva mare», segons la versió del seu agent. L'antic cuiner explica que «els és igual» tot perquè «són rics». Naya va ser el quart cuiner que Dembéle va acomiadar, després dels tres anteriors que havia tingut.