Miguel Ángel Luque, jugador que actua al mig del camp i d'una gran qualitat, s'ha compromès pel Centre d'Esports Manresa per a la nova temporada a Tercera i per ser una de les referències de l'equip del tècnic Andreu Peralta. Luque, nascut fa 29 anys a Sabadell i que ja havia estat al CE Manresa en la temporada 2016-17, participava en els entrenaments i els partits de pretemporada però encara estava pendent l'acord per al seu fitxatge que s'ha tancat les últimes hores i de forma positiva per a ambdues parts. La presentació es farà avui i per celebrar-la s'ha escollit un indret emblemàtic de la ciutat, com és la Cova. En aquest acte, que s'inicia a les 18.45 h d'aquesta tarda, han confirmat la presència, a més del mateix jugador, Toni Massegú com a regidor d'esports; Jordi Porcel, de l'àrea de màrqueting del club; i Xavier Ribera, el director esportiu del CE Manresa.

La trajectòria de Miguel Ángel Luque, amb experiència en clubs que han militat a Segona B i en la Tercera Divisió, és molt àmplia. Fins i tot, Luque ha jugat fora de les fronteres espanyoles, en el seu cas a Hongria i Romania. Es va formar a les categories inferiors del RCD Espanyol, passant més tard al Vila-real (2005-09), Barça B (2009-10), la Unión Deportiva Almeria (2010-11), el Club Atlètic de Madrid B (2011-12), la Puskas Akademia (2012-14),l'Hospitalet (2014-15), el Rapid de Bucarest (2015-16), el Centre d'Esports Manresa (2016-17) i, finalment, la Unió Esportiva Sant Julià, equip del Principat d'Andorra, en el qual ha militat durant les dues últimes temporades, del 2017 al 2019.

Amb Luque, el Manresa té un altre jugador expert i unes grans garanties per afrontar el retorn a la Tercera Divisió, després d'una llarga absència d'onze anys. S'ha de recordar que el debut serà el dia 1 de setembre al terreny de joc de la Unió Esportiva Figueres, des de les 16.30 hores.