El corredor equatorià Richard Carapaz (Movistar), actual gua-nyador del Giro d'Itàlia, no serà present a la sortida de la Vuelta, demà a Torrevella, a causa d'una lesió a una espatlla a conseqüència d'una caiguda en una cursa diumenge passat.

El corredor del Movistar «no s'ha pogut recuperar plenament d'una forta contusió a l'espatlla dreta, per una caiguda que va tenir en un critèrium als Països Baixos, i no serà a la partida» avui a la Costa Blanca.

El conjunt ciclista també informava que «tot i el tractament rebut fins llavors i l'absència de fractures, l'evolució de les lesions fa aconsellable una precaució més gran per al seu total restabliment, motiu pel qual no prendrà part en la cursa».

El seu substitut serà José Joaquín Rojas, previst com a reserva de la formació telefònica. La resta de l'equip estarà format per Valverde, Quintana, Soler, Erviti, Pedrero, Arcas i Oliveira.

Carapaz, que va guanyar el Giro el maig passat, va ser divuitè en la Vuelta passada i havia de ser un dels líders de l'equip, juntament amb Nairo Quintana i Alejandro Valverde, que van ser al Tour.