Una setmana abans que es posi en marxa la Tercera Divisió, tant el Manresa com l'Igualada juguen aquest diumenge sengles partits de les seves festes majors. En el cas dels anoiencs, el partit serà a les 18 hores amb el Vilafranca. Quant al Manresa, rebrà al Nou Estadi un Santa Coloma d'Andorra que fa unes setmanes va caure eliminat de la Lliga Europa amb l'Astana de Kazahstan amb un 0-0 al partit del Principat i un 4-1 a la tornada. Els manresans, que debutaran a casa del Figueres l'1 de setembre a la Tercera Divisió, reben demà els andorrans a les 19.15 hores. Pel que fa al primer partit de la lliga per a l'Igualada, serà al camp del Santfeliuenc, dissabte vinent.

El FC Andorra havia de ser, en un principi, la gran atracció del 42è Trofeu Ciutat de Manresa. No ha estat possible per l'accés a 2a B de l'equip propietat de Piqué, que també ha aconseguit el Gimnàstic després del vot favorable per part dels socis de l'entitat. Al final, demà, l'històric trofeu es decidirà amb el matx del juvenil del Nàstic davant de l'Unificació Bellvitge, ambdós equips pertanyents a la Lliga Nacional. El partit comença a les 19 hores. Com a preliminars, i dins del Trofeu Gimnàstic 2019, hi haurà dos partits més. A les 15 h, l'infantil A del Gimnàstic se les haurà amb l'Espanyol i després (16.45 h), el cadet B també rebrà els espanyolistes.

D'altra banda, demà, es tanca la Copa Cor de Catalunya que s'ha disputat durant tota la setmana a Sant Joan de Vilatorrada. A les 20 hores, l'amfitrió FC Joanenc se les haurà amb el CE Berga. Els altres equips que hi han participat han estat el Gironella, el CF Solsona, el Calaf i la UD Sant Mauro. Aquesta és la tercera edició de la Copa Cor de Catalunya. El 2017 el campió va ser el Joanenc, que va guanyar per 5-3 el Solsona. L'any passat el torneig se'l va adjudicar el Berga, altra vegada amb el Solsona com a finalista, en vèncer per 2-0. Així, demà el Berga, o bé el FC Joanenc, guanyaran el segon títol.