Gran part de la plantilla del Cadí la Seu ja ha passat les revisions mèdiques de la temporada 2019-20, en la qual l'entitat urgellenca debutarà en competició europea, més concretament a l'EuroCup. Demà, l'equip farà el primer entrenament, amb les absències del tècnic Bernat Canut, que es troba disputant l'europeu sub-16 amb la selecció espanyola femenina, i Sydney Wiese, encara a la WNBA amb els Los Angeles Sparks. D'altra banda, Sònia Garcia, Laia Turu i Júlia Palomo, jugadores del júnior del club, faran la pretemporada amb el primer equip fins al 15 de setembre.

Les urgellenques disputaran un total de quatre amistosos: el diumenge 8 de setembre a la Seu d'Urgell contra el Mann-Filter, el dijous 12 a Tolosa davant el TMB Basket, el dimecres 18 a Saragossa novament amb el Mann-Filter i el diumenge 22 a Mollerussa enfront el València. Enmig, el diumenge 15, el Cadí jugarà al seu pavelló la Lliga Catalana, davant l'Spar Citylift Girona.

Nou triomf de la sub-16 de Canut

La selecció espanyola femenina sub-16, que dirigeix el tècnic del Cadí, Bernat Canut, va tancar la fase de grups de l'europeu de la categoria amb un nou triomf, aquesta vegada davant Letònia (90-52). Demà jugaran els vuitens.