Edgar Vázquez, Oriol Pelegrin i Elena Pelegrin, escaquistes de la Fundació Joviat, van aconseguir tres podis en la vintena edició de l'Obert Internacional d'escacs de Figueres Miquel Mas. El torneig es va disputar a 8 rondes de 30 minuts més 30 segons d'increment per cada jugada i es va disputar en l'incomparable marc del convent dels Caputxins de Figueres.

Els tres joves escaquistes de la Fundació Joviat van disputar el torneig en el grup C, on hi participaven jugadors de fins a categoria sub-12. Daniel Fernández, del Gerunda, va ser el clar dominador, en guanyar les 8 partides que es van disputar; la segona posició va ser per a l'escaquista del Figueres David Rodríguez, i la tercera, per al seu company d'equip David Blanch, ambdós jugadors amb 5,5 punts aconseguits. Edgar Vázquez, amb 4,5 punts, va aconseguir la vuitena posició de la general i va ser el segon classificat en la categoria sub-10, seguit de prop pel seu company d'equip Oriol Pelegrin, que amb 4 punts va acabar desè de la general i tercer en sub-10.

D'altra banda, Elena Pelegrin, que retornava a la competició després d'un any i mig, va finalitzar tercera en la categoria sub-8 en la seva primera participació en un torneig internacional.

La propera cita per a molts dels escaquistes de la Fundació Joviat serà la 20a edició de l'Obert Internacional d'Escacs de Sants, que ha començat aquest cap de setmana i finalitzarà l'1 de setembre.