L'Igualada Rigat va guanyar amb claredat al pavelló Olímpic de Vic davant d'un Taradell que no podia disposar de la seva pista pels actes de festa major. Els osonencs disposaven de tres homes amb passat igualadí, Albert Dalmau, Marçal Casadevall i Dani Rodríguez.

La primera part va ser amb molt ritme, amb defenses pressionants i un Igualada molt més ofensiu buscant la porteria en pocs segons. Dalmau i Deitg aturaven les rematades fins que al minut 20, Jordi Méndez va aprofitar una assistència de Roger Bars per obrir la llauna. Dani Rodríguez va fallar una falta directa tot seguit que hauria pogut suposar l'empat en el descans.

A la segona part, els igualadins van sortir més encertats i van anotar el segon gol amb una rematada de Sergi Pla al mig minut de joc a passada de Méndez. Un minut més tard, era el capità, Ton Baliu, qui aprofitava un contracop per anotar el tercer. El mateix Baliu va errar un penal i Deitg va aturar dues accions clares de Molera

Un altre contraatac va propiciar el 0-4 de Sergi Pla. Cesc Linares, el tècnic del l'Igualada, va fer entrar el juvenil Aleix Marimon, que va treure partit d'una passada de Tety Vives per anotar el cinquè. Fins a la final, dos gols dels locals, per comprimir el resultat i moltes ocasions a les dues porteries.

Dimarts, a partir de dos quarts de deu de la nit, l'Igualada Rigat jugarà el segon partit del grup a Les Comes contra el Palafrugell, que ahir va perdre per 8-3 a la pista del Lleida Llista.