El jove pilot Jorge Prado va fer història ahir després d'aconseguir per segona temporada consecutiva el campionat mundial d'MX2 (sub-23) a l'edat de només 18 anys, el més jove en aconseguir-ho.

El pilot gallec va obtenir la victòria en la prova disputada a Uddevalla (Suècia), que li va servir per certificar el títol a falta de les curses de Turquia, la Xina i Holanda. El de KTM va dominar en tot moment la cursa i va demostrar perquè és de nou campió del món sub-23. Prado ha guanyat 27 proves de les 29 que ha disputat aquest any i amb un clar domini. La següent temporada farà el salt a la categoria màxima, MXGP, després de no tenir rival a la categoria d'MX2. La primera vegada que el gallec provarà una moto d'MXGP serà en el Motocròs de les Nacions (MXoN), de combinats nacionals, el proper 29 de setembre, i ell serà el líder principal de la selecció estatal.