La lliga al Bernabéu va començar amb el mateix gust que el de la temporada passada per al Reial Madrid. Els blancs van deixar escapar dos punts en un partit frustrant, en què es van estavellar contra la muralla plantada pel Valladolid fins que Benzema va semblar que feia quedar el triomf a casa. Però va ser un Guardiola amb un efímer passat blaugrana, Sergi, tallat pel Barça B per unes polèmiques piulades a Twitter, qui va donar un punt al Valladolid.

El Madrid va dominar sempre, però tampoc no va tenir gaire ocasions de gol. Els castellans, cap al minut 75, van començar a buscar espais i el mateix Guardiola va prendre un gol fet a Enes Ünal. Va ser abans que Benzema avancés el seu equip amb una gran mitja volta. Semblava que el pitjor havia passat, però els canvis havien deixat un equip partit i ho van aprofitar els visitants. Óscar Plano va trobar Sergi Guardiola i aquest va superar Courtois. Els atacs posteriors del Madrid van acabar sent infructuosos.

Derrota del València

Dels altres partits, va destacar la derrota del València al camp del Celta (1-0) amb gol de Gabriel Fernández. A més, Getafe-Ath. Bilbao (1-1) i Osasuna-Eibar (0-0).