L'Espanyol espera aprofitar, avui a partir de les 17 hores, l'empenta anímica que va donar la victòria de dijous a la Lliga Europa contra el Zorya (3-1) per començar a sumar a la lliga. Les baixes en defensa de l'Alabès hi poden ajudar, tot i que els vitorians també estan animats després d'haver vençut en el primer partit de lliga, diumenge passat contra el Llevant. David Gallego espera que el seu equip continuï mostrant registres, com davant dels ucraïnesos, que el facin versàtil i superar el desassossec que ha provocat en les darreres hores la possibilitat de la marxa de Marc Roca al Bayern.

A les baixes per lesió dels defenses Laguardia i Ximo Navarro s'hi va afegir divendres la del xilè Maripán, autor del gol en el primer partit i que ha estat contractat pel Mònaco. Tot i això, Gallego opina que l'Alabès «és un equip molt sòlid, molt difícil de guanyar. Estan molt units a la seva afició i en atac tenen moltes opcions, molt potencial. Serà un partit de màxima exigència.

Es nota una millora

El tècnic surienc no té dubtes que el seu equip va millorant i «aquest és un procés que hem de passar. Sabem on som i on arribarem. L'equip no es desvia del camí i el més important és que creu cegament en el que està fent. Estic satisfet, tot i que sé que en certs aspectes estem per sota d'alguns rivals». Gallego va lamentar tenir només un dia per preparar el partit a causa de la participació europea, però espera que es repeteixi.