El Centre d'Esports Manresa es va endur la victòria per 3-1 en la primera edició del Trofeu Internacional de Festa Major, que l'enfrontava al Santa Coloma andor-rà, que va disputar una prèvia de la Lliga de Campions. El matx es va disputar en un Nou Estadi Municipal del Congost que va aplegar uns 400 espectadors.

Abans de començar es va fer la presentació de l'equip per a aquesta temporada i hi va haver una actuació de la colla castellera Tirallongues de Manresa, que va fer un pilar de quatre.

El partit va començar força igualat, però amb cap ocasió clara de cap dels dos equips. Al minut 7, en una contra, Sosa es va plantar tot sol davant Pol i va avançar els visitants en el marcador. Tot i el xoc inicial, els locals van seguir desplegant el seu joc, però els va costar mantenir el control de la pilota. De mica en mica, el Manresa va recuperar sensacions i va tenir nombroses ocasions per assolir un empat que va arribar al 40. En una jugada dividida, Joanet va engaltar un fort xut per batre Garcia. Abans del descans, els bagencs es podrien haver avançat en el marcador.

A la represa, Andreu Peralta va moure la banqueta i el seu equip va sortir a fer-se amb la posessió. D'aquesta manera, al 56 va arribar el segon gol local, amb una vaselina de Joel Méndez des de fora l'àrea. Aquí no va acabar l'ofensiva dels manresans, que van gaudir de diferents ocasions i van fer lluir el porter visitant, que no trobava la manera d'aturar l'atac del rival. Al minut 89, l'última incorporació dels locals, Dani Ruiz, va establir el 3-1 definitiu en rematar a plaer una bona jugada i assistència de Fran Orellana. Dimecres, els bagencs jugaran al Congost davant el Vic (19.30 h) i diumenge iniciaran la lliga a Figueres.