Dos partits, dos gols a favor, cap en contra i sis punts. És l'habitual marxa de les últimes temporades de l'Atlètic de Madrid de Diego Simeone, un especialista en treure partit de les poques ocasions de què disposa. Ahir, a Butarque, va trencar la maledicció que l'impedia vèncer al camp del Leganés. El conjunt de Pellegrino va mostrar un plantejament conservador, però també va tenir alguna possibilitat de batre Oblak, que no va resultat reeixida.

A la primera part, l'Atlètic va disposar de les dues ocasions més clares, a peus de Morata. Primer va disparar massa creuat, al minut 2, i després no va poder superar Soriano amb una vaselina a passada de Trippier.

A la represa, el Leganés va prémer l'accelerador i va poder marcar en una falta llançada per Jonathan Silva que van desviar entre Oblak i el travesser. El partit va entrar en una fase indecisa de la qual en va treure partit l'Atlètic amb una passada de Joao Félix que va solucionar Vitolo amb un xut creuat. Fins al final, el Leganés va inquietar poc i Morata hauria pogut fer el segon, però Soriano ho va evitar.

Victòria de la Reial Societat

En l'altre partit disputat ahir, la Reial Societat va aconseguir la primera victòria de la temporada en derrotar el Mallorca per 0-1 a Son Moix. Els bascos van tenir una primera ocasió mitjançant Oyarzabal, malgrat que el lateral esquer-re del Mallorca, Lumor, va enviar una pilota al pal de la porteria de Moyá. Semblava que el partit acabaria amb empat sense gols quan un córner favorables als illencs va finalitzar amb un contraatac acabat amb gol per Odegaard.