L'Igualada va tancar la pretemporada amb una victòria per la mínima davant un rival que també competirà a Tercera Divisió, el Vilafranca (2-1), en un matx que es va disputar al terreny de joc dels anoiencs, que va aplegar 500 aficionats, aproximadament.

El conjunt dirigit per Mohamed El Yaagoubi va mostrar-se superior des del principi i al minut 7 ja li van assenyalar un penal a favor que Èric va errar. Sis minuts després els locals es van poder avançar en el marcador a través de Franco, que va fer un gran control dins de l'àrea i va batre el porter Casamayor.

Al minut 18, el visitant Amantini va ser expulsat per doble amonestació i, poc després, els igualadins van fer el segon, novament obra de Franco, que va recollir una pilota morta. Al minut 28, les coses encara es van posar més de cara per als anoiencs, ja que Illescas va deixar el seu equip amb nou jugadors. A conseqüència d'això, el Vilafranca es va tancar al darrere i va saber resistir els atacs rivals fins a la mitja part de l'enfrontament.

Quatre minuts després de la represa, Masque va escurçar la diferència des del punt de penal. Posteriorment, l'Igualada seguia tenint el domini i les ocasions, mentre que els visitants seguien al seu camp esperant una contra que no va arribar en cap moment.