El CE Manresa ha tancat la pretemporada amb un empat (2-2) al Nou Estadi del Congost contra el Vic, conjunt de Primera Catalana, la categoria immediatament inferior. El tècnic dels manresans, Andreu Peralta, ha donat minuts a tota la plantilla i els bagencs han deixat escapar dos gols d'avantatge. El partit estava inscrit dins dels actes de la festa major i el trofeu que s'atorgava ha estat per al Vic, el visitant, com sol ser tradicional en aquests casos.

Els manresans s'han avançat en el marcador quan el davanter Fran Orellana ha rematat una bona acció per la banda dreta d'Àlex Iglesias abans dels deu minuts. El segon no ha trigat a arribar, quan Thiago ha donat el gol fet a Dani Ruiz. Els osonencs han pogut reduir la diferència abans del descans, amb un cop de cap d'Enric a centrada de Sureda. Finalment, Aitor Angulo ha convertit en gol una bona passada de Marc Vilajosana.

Amb aquest resultat, el CE Manresa afrontarà els darrers entrenaments abans de debutar a la lliga de Tercera Divisió, diumenge a les sis de la tarda al camp del Figueres.