L'ensurt de l'amistós que va jugar el Baxi Manresa amb el Joventut, dilluns a Artés, el va donar Jordan Davis en retirar-se abans del final amb molèsties al genoll. Ahir se li van fer proves i el club del Congost va oferir un comunicat en el qual s'informava que té «una petita lesió al tendó rotular de la cama esquerra i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat».

Caldrà veure si Davis participarà o no en el proper amistós del Baxi, que és aquest divendres davant del MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro, a Encamp. Com en el cas de Kravish, que no va jugar dilluns en el partit a Artés, és probable que no se'l forci. En tot cas, el Manresa descarta que Davis tingui res greu que pugui ser preocupant. Amb l'afer de Toolson ja n'hi ha prou per tenir maldecaps en aquest sentit.

L'amistós entre el Baxi i la Penya va ser el primer de pretemporada que van jugar dos equips de l'ACB. Es tornaran a veure les cares el dia 6 de setembre, un divendres, a Sant Julià de Vilatorta. Els jugadors de Pedro Martínez disputen una de les semifinals de Lliga Catalana, el 9 de setembre a l'Olímpic de Badalona, amb el MoraBanc Andorra, vigent campió. En cas de passar a la final, el rival seria el guanyador del partit Joventut-Barça, el dia 11.

La Lliga Endesa començarà per al Manresa el dimecres 25 davant de l'Unicaja, al Nou Congost. Pel que fa al torneig europeu, la Champions, es posarà en marxa més endavant, el dimecres 16 d'octubre, també en pista manresana i segurament amb el Torun polonès.