L'Igualada Rigat haurà de vèncer demà, a partir de les vuit del vespre, el Lleida Llista per classificar-se per als quarts de final de la Lliga Catalana d'hoquei. La culpa la té la derrota contra el Palafrugell en el debut a Les Comes, en què un acabat d'ascendit va sorprendre l'equip que prepara Francesc Linares.

I això que l'Igualada va començar bé, amb una ocasió de Jordi Méndez i un gol de Sergi Pla. Però l'alegria va durar poc. Els selvatans ja havien avisat mitjançant Ruiz i Vives, i va ser Ferran Garcia qui va aprofitar un rebuig de Deitg per empatar. Méndez i Baliu van perdonar i Borja Ramon va avançar el seu equip. Deitg va salvar un gol de Ferran Garcia, però no el de Marc Figa abans del descans.

A la represa, els arlequinats no van cometre tantes errades en les passades. Van avisar mitjançant Pla i Bars abans que Méndez recollís el rebot d'un llançament de penal. El duel agafava vertigen, amb un pal per equip, fins que Ton Baliu va empatar a tres. Linares va confiar en Marimon, que també va trobar la llauna. Qui es va avançar, però, va ser el Palafrugell amb una rematada de Rubén Ruiz i, tot seguit, Marc Figa obria forat i anotava el cinquè gol.

Els anoiencs no es van rendir i, a tres minuts i mig per al final, un xut del capità Ton Baliu va suposar el 4-5. En el darrer minut, Pla va rebre una clara falta, la desena, no xiulada. Trenta segons més tard, la desena local va significar el 4-6 final de Ramon.