La inclusió d'un triangular de futbol femení i l'estrena de la catifa sintètica del camp del barri de la Mion-Puigberenguer, seu de l'històric FC Pirinaica. Aquestes són les dues novetats més rellevants de l'onzena edició del popular Torneig Interbarris, la competició que aplega tots els clubs de futbol de la capital del Bages durant la festa major de la ciutat.

La primera fase de la tradicional versió masculina del torneig es desenvoluparà divendres al municipal de la Mion-Puigberenguer. Hi prendran part els primers equips dels quatre clubs de barri de la ciutat (FC Pirinaica, UE Balconada, CF Pare Ignasi Puig i UE Sant Pau), així com les formacions juvenils del CE Manresa i del Gimnàstic de Manresa.

Dividits en dos grups de tres equips, els participants dirimiran, en partits de 30 minuts, els conjunts mereixedors de diputar la final de dissabte, que s'iniciarà a les 20 hores. El triangular femení enfrontarà les formacions del Gimnàstic, la Pirinaica i el CE Manresa i es jugarà dissabte, a partir de les 17.30 hores. Els partits tindran una durada de 45 minuts.

La inauguració com a preludi

Demà, divendres, a les 18.30 hores, com a preludi de la primera jornada del trofeu, es durà a termre l'acte oficial d'inauguració de l'anhelada gespa artificial del camp de la Mion-Puigberenguer, amb la presència de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras.

L'acte de presentació del torneig va aplegar representants de tots els clubs. En la seva al·locució, el regidor d'Esports, Toni Massegú, va destacar «la inclusió d'un triangular femení» i va requerir que se li doni «la mateixa rellevància que al torneig masculí». Esteve Olivella, delegat al Bages, el Berguedà i la Cerdanya de la FCF, va agrair a tots els clubs i institucions que fan possible el torneig «la seva implicació». Per últim, Xavier Pujol, en representació del club amfitrió, va emfatitzar que «és la quarta vegada que el barri acull el torneig, però la inauguració de la gespa artificial i l'estrena de la competició femenina fan que aquesta vegada sigui especial».