L'actual campió del món de ruta, el murcià Alejandro Valverde, del Movistar Team, va guanyar ahir la 7a etapa de la Vuelta entre Onda i Mas de la Costa, de 183,2 km. El tram final era una dura pujada en la qual Valverde es va exhibir davant dels colombians Nairo Quintana i Miguel Ángel López, que torna a dur el mallot vermell que, des de fa uns anys, distingeix el corredor líder de la Vuelta a Espanya.

Aquests tres corredors van ser els que van arribar destacats als últims metres al costat del polonès Rafal Majka i l'eslovè Primo Roglic. Miguel Ángel López ha pres la primera posició a Dylan Teuns, de l'equip Bahrain-Merida, que va quedar fos en el penúltim port de la jornada i va quedar descartat per mantenir la posició que tenia al davant de la general de la Vuelta 2019.