El Borussia de Dortmund, rival del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions, va fer un mal partit i va caure derrotat al camp de l'Union Berlín, un equip que acaba d'ascendir (3-1).

El conjunt de la capital alema-nya es va avançar en el marcador al minut 22, després que Bulter rematés un servei de córner llançat per Trimmel. Poc els va durar l'alegria, ja que, només tres minuts després, l'exblaugrana Paco Alcácer va empatar en rematar a plaer una centrada de Sancho. En l'inici de la segona meitat, concretament al 50, novament Bulter va anotar per als locals amb un xut ras des de fora l'àrea. I, al 75, Andersson va sentenciar en aprofitar una passada de Becker. Amb aquesta derrota, el Dortmund baixa fins a la cinquena posició, a tres punts del líder, el Leipzig, i a un del Bayern, el Wolfsburg i el Bayer Leverkusen.

Golejada del Bayern a casa

El gran favorit per endur-se el títol, el Bayern de Munic, va golejar el Magúncia (6-1). Els visitants es van avançar ben d'hora, al minut 6, amb una rematada de cap de Boëtius. Al 36, Pavard va empatar i, al 45, Alaba va avançar els locals amb un gran llançament de falta. En la segona meitat, al 54, Perisic va fer el tercer amb un cop de cap; al 64, Coman va fer el quart en rematar un servei de córner; al 78, Lewandowski va anotar el cinquè i, al 80, Davies, el sisè i definitiu. En els altres partits de la jornada, el Leverkusen i el Hoffenheim van empatar a zero, el Colònia va guanyar al camp del Friburg (1-2), el Schalke va tombar l'Hertha de Berlín a casa (3-0) i el Wolfsburg i el Paderborn van empatar (1-1).