L'Espanyol va tenir ahir un sorteig relativament assequible de l'Europa League. Els del surienc David Gallego han quedat enquadrats en el grup H i s'hauran d'enfrontar al CSKA de Moscou, al Ludogorets búlgar i al Ferencvárosi hongarès en la fase de grups. El gran inconvenient del conjunt blanc-i-blau amb aquest grup seran els llargs desplaçaments que haurà de fer l'Espanyol fins a l'est.

El conjunt blanc-i-blau s'enfrontarà per primera vegada a equips de Bulgària i Hongria a Europa. Ambdós són rivals que, a priori, seran assequibles pels de David Gallego. Amb el CSKA, un dels millors equips de Rússia, no s'hi ha enfrontat mai, però l'any 2006, amb Lotina d'entrenador, van viatjar a Moscou per enfrontar-se al Lokomotiv, partit que van guanyar 0-1 amb gol del mític davanter blanc-i-blau Tamudo.

Gran sorteig per a Sevilla i Getafe

Els rivals de Sevilla i Getafe, els altres dos conjunts estatals que participaran en l'edició d'enguany de la Lliga Europa, també són fàcils, sobretot per als de Julen Lopetegui, que tindran el que és probablement el grup menys complicat de la competició. L'Apoel xipriota, el Qarabag d'Azerbaidjan i el Dudelange luxemburgués. Els de Bordalás s'hauran d'enfrontar al Basilea suís, el Krasnodar rus i el Trabzonspor turc.

Els de Gallego s'estrenaran a casa davant el Ferencvárosi el 19 de setembre (21 h) i tancaran també la fase de grups a l'RCDE Stadium amb l'enfrontament contra el CSKA a la mateixa hora. La visita a Moscou serà el 3 d'octubre (18.55 h). A Bulgària i a Hongria hi aniran el 24 d'octubre i 28 de novembre respectivament, i ambdós es jugaran a la mateixa hora.