La selecció de la República Dominicana, amb l'ala pivot del Baxi Manresa Eulis Báez a les seves files, debutarà en el Mundial de la Xina enfront l'adversari teòricament més feble del grup G, Jordània, en un matx que es posarà en marxa a partir de les 10.30 del matí a Shenzhen.

El capità dels dominicans, Víctor Liz, va manifestar a través d'un comunicat que «aquest partit és molt important per a nosaltres, ja que és el primer, i ja estem mentalitzats en el que hem de fer contra ells». Liz va afegir que «hem de ser pacients amb ells, tractar de moure'ls la pilota i córrer. Hem d'estar pendents, perquè és un equip al qual no li agrada quedar-se enrere». Va considerar que serà clau que cada jugador executi el seu rol dins la pista.

Per la seva banda, el pivot Eloy Vargas va afirmar que el descans que van tenir els ajudarà a treure tota l'energia «per tal d'aconseguir la victòria». Vargas va apuntar que «espero seguir tenint un comportament adequat com a equip. Hi ha hagut molt respecte i, mentre les coses segueixin així, podem aconseguir moltes coses». L'altre partit del grup enfrontarà les dues seleccions favorites per passar ronda, la francesa i l'alemanya, a partir de dos quarts de tres del migdia.