Aquesta nit, a les dotze, es tanca definitivament el mercat de fitxatges d'estiu a la majoria de lligues potents d'Europa, excepte l'anglesa, i, de passada, s'acaba el serial Neymar. Almenys en aquest capítol. Ahir semblava molt difícil que el davanter brasiler fes realitat la seva voluntat de fitxar pel Barça ja que el club blaugrana i el París Saint-Germain no es posaven d'acord per al traspàs. De tota manera, totes dues bandes no donaven res per definitiu fins que s'acabi el termini.

La clau de volta de tot és la negativa d'Ousmane Dembélé de deixar el Barça. El davanter havia d'entrar a l'operació per reduir els diners que els catalans haurien de pagar. Els altres dos jugadors que podrien entrar a l'operació serien el central Todibo i el croat Ivan Rakitic. Amb aquest hi podria haver acord, però la negativa en rodó de Dembélé ho complica tot.

Ahir, des de l'entorn del jugador, que dies enrere es va tancar qualsevol altra porta de sortida en dir als dirigents del PSG que només volia anar al Barça, hi havia mal ambient. El club francoqatarià, que ja havia elaborat un vídeo de presentació de Rakitic en cas que s'hagués fet l'operació, està preparat per aconseguir que l'afició perdoni el jugador i accepti la seva tornada al corral si, com sembla, ha de seguir jugant al Parc dels Prínceps almenys fins al gener.

El tema Rakitic no s'acaba

De tota manera, i malgrat que no marxi a París, Ivan Rakitic podria deixar el Barça en una altra direcció. La Juventus està molt interessada en el seu fitxatge i, vist el recent ostracisme al qual és sotmès, el croat podria acceptar formar part del conjunt piemontès.