El davanter del Pont de Vilomara Jonathan Soriano va ser presentat ahir com a nou jugador del Girona FC. El futbolista bagenc va assegurar que «tenia moltes ganes de sentir-me important» i vol competir per un lloc en l'atac gironí tot i la continuïtat de l'uruguaià Stuani. «El que ha fet els dos últims anys ha estat impressionant», va afirmar sobre el seu company en l'atac.

«El que vull és intentar posar les coses difícils al tècnic», va afirmar el davanter bagenc, que s'ha compromès amb el Girona després de rescindir el seu contracte amb l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita. Segons va explicar ahir en roda de premsa, no va dubtar en fitxar pel Girona un cop va rebre l'oferta del club que entrena Unzué. El jugador ha signat per un any amb opció a seguir una temporada més.

Últim dia de mercat mogut

El Girona va ser un dels principals protagonistes d'ahir en el mercat de fitxatges. Al matí s'anunciava la sortida del Choco Lozano, que estarà un any cedit al Cadis. No va ser l'única operació que tancarien amb el club andalús, que cediria al club gironí el lateral esquerre Brian Oliván. També es va viure un canvi a la porteria. Bono marxa cedit al Sevilla fins a final de temporada i arriba per ser a les ordres de Juan Carlos Unzué el veterà Asier Riesgo, que arriba lliure i signa amb el Girona per una temporada. El porter basc ha jugat 275 partits en el futbol professional.