A la tercera va la vençuda. Charles Leclerc (Ferrari) va aconseguir ahir per fi la seva primera victòria a la Fòrmula 1, al Gran Premi de Bèlgica, que es va disputar, com cada temporada, en el mític circuit d'Spa-Francorchamps, després de no haver-la pogut obtenir les dues anteriors vegades que havia fet la pole position . La primera cursa guanyada pel monegasc no va ser del tot alegre, a causa del fatal accident de dissabte que va acabar amb la vida del pilot d'F2 Anthoine Hubert, amic de Leclerc.

El jove pilot va dedicar la victòria a Anthoine Hubert, que va morir dissabte en un accident al circuit, i va assegurar que «és difícil gaudir d'aquest cap de setmana amb el que ha passat». La victòria va ser incontestable per al pilot de Ferrari, que va dominar tot el gran premi, en haver fet també una actuació excel·lent per la pole.

Hamilton, encara més líder

Lewis Hamilton (Mercedes) va assegurar encara més el lideratge del Mundial tot i no guanyar la cursa, ja que va obtenir una bona segona posició i els principals perseguidors no van realitzar un bon gran premi, amb Sebastian Vettel (Ferrari) en quarta posició i amb l'abandonament de Max Verstappen (Red Bull), amb un accident a la primera volta. El neerlandès va xocar amb Kimi Raikkonen (Alfa) quan el pilot finlandès tenia clarament guanyada la posició al tercer classificat del Mundial.

També va abandonar Carlos Sainz (McLaren), que va patir problemes al motor des de l'inici. Va intentar fer una volta, però quan va sortir el cotxe de seguretat per l'accident de Verstappen va decidir abandonar. La propera cursa es disputarà el 8 de setembre al Gran Premi d'Itàlia, a Monza.