El camp de la Devesa va acollir un partit amistós entre el primer equip del Navàs i el juvenil del Sallent, que aquest any competirà a Preferent. Els juvenils del Sallent van tenir un inici de partit molt elèctric i van ser millors durant els primers 25 minuts. En un desplaçament en llarg a les esquenes dels centrals groc-i-negres, el davanter blaugrana va definir a la perfecció davant la sortida del porter del Navàs. A partir de la mitja hora, l'equip dirigit per Pau Morral va començar a imposar el seu joc, però sense encert a partir de tres quarts de camp.

Ambdós equips van enfilar cap al túnel de vestidors amb aquest mínim avantatge favorable als sallentins. A la represa, el conjunt local va sortir amb la intenció de ser dominador i de no veure com el Sallent tornava a imposar un fort ritme. El Navàs va dominar a plaer davant d'un conjunt visitant que no va inquietar en cap moment la porteria local.

Els jugadors navassencs van gaudir de fins a tres ocasions molt clares de gol, però el porter visitant es va vestir d'heroi i va evitar qualsevol oportunitat dels locals. En els darrers compassos, els jugadors navassencs ho van intentar de totes les maneres, però van topar amb un Sallent juvenil molt sòlid defensivament que va saber administrar l'avantatge.