La primera edició del trofeu Desmarkup de la categoria de Quarta Catalana es va disputar a Guardiola de Berguedà sota l'organització del CCR Alt Berguedà. Els dos partits de les semifinals que es van disputar dissabte, van estar molt igualats. L'Avinyó va imposar-se per la mínima a l'Avià B (1-0), mentre que el Sant Vicenç de Castellet va fer el mateix davant el CCR Alt Berguedà (2-3). Ahir, a la fase final, en el partit pel tercer i quart lloc, el CCR Alt Berguedà va guanyar per 3-1 l'Avià B, en un duel molt intens i esportiu. En la gran final es va viure una autèntica bogeria. El Sant Vicenç de Castellet va ser capaç d'empatar en el darrer minut i des dels onze metres per forçar la tanda de penals (2-2). En la loteria des dels onze metres, els santvicentins van estar més encertats.