La Segona Divisió B ha estat una categoria amb força presència històrica de jugadors de casa nostra. A part dels quatre representants de l'Espanyol, els tres del Baix Llobregat Nord i el porter sallentí Joan Garcia, hi ha tres formacions més dels quatre grups de la divisió de bronze amb representants de casa nostra, alguns d'ells amb aspiracions d'ascens a la lliga SmartBank.

L'equip que té més presència de jugadors de la zona central és el Lleida Esportiu, que manté el porter de Capellades Pau Torres i el centrecampista navarclí Marc Martínez en les seves files. Fins ara, el conjunt blau ha començat la lliga amb un triomf i amb una derrota. En els darrers anys sempre ha lluitat pel play-off d'ascens.

El manresà Èric Montes va deixar el Peralada, el filial del Girona, i va firmar per la Cultural Lleonesa, equip que sempre és entre els candidats i que ja va ser a Segona fa dues temporades. Finalment, el calderí Gerard Puigoriol, Putxi, va ascendir amb el Prat, amb el qual va marcar el gol de l'empat en la jornada inicial contra l'Hèrcules.