L'UE Calaf va anunciar les renovacions de tres dels futbolistes importants en l'ascens del club a Segona Catalana: Alfred Martínez, Isi i Fran Arévalo. El primer d'ells assegurarà al club calafí una gran quantitat de gols. En les darreres dues temporades n'ha anotat 37 i 34 respectivament, i ha estat ambdues vegades el màxim realitzador de la lliga. Així doncs, el conjunt entrenat per Oriol Hontangas continuarà confiant en l'atacant de l'ascens en aquesta nova divisió en la qual competirà l'UE Calaf. La segona renovació anunciada és la d'Isidre, conegut com Isi, que també va anotar una enorme quantitat de gols la temporada passada, amb 30. Va ser el segon màxim anotador de la lliga, només superat pel seu company d'equip Alfred Martínez.

La tercera renovació anunciada és la de Fran Arévalo, que és una de les grans ànimes del Calaf i jugador clau en l'ascens a Segona Catalana. Té una llarga trajectòria en equips de Segona Divisió B i Tercera Divisió. Arévalo va arribar a mitjans de la temporada passada per ajudar el Calaf en una empenta final cap a l'ascens.

El Calaf debutarà aquest diumenge (12 hores) al camp de la UD Tibidabo Torre Romeu (Sabadell) i el debut a casa serà el dissabte 14 de setembre (19 hores) contra la UE Sabadellenca.