Aquest diumenge, 8 de setembre, el Club d'Escacs Santpedor ha organitzat al local municipal de Can Llovet el 17è torneig Actius Vila de Santpedor, que forma part del 16è Circuit Català d'Oberts Internacionals. Hi podran participar tots els jugadors amb llicència federativa. El torneig es disputarà en 8 rondes repartides durant tot el matí i amb inici a les 9.30 hores.

El ritme de joc serà de 10 minuts amb 5 segons d'increment per jugada i l'àrbitre serà l'internacional Manel Navarro. Els premis als guanyadors estan fixats en més de 1.400 euros en efectiu i trofeus. En edicions anteriors del torneig Actius Vila de Santpedor hi han participat jugadors de gran nivell, com mestres internacionals i participants d'arreu de Catalunya. El guanyador de l'última edició va ser el Gran Mestre català Marc Narciso, seguit del GM Miguel Muñoz i del Mestre Internacional Rolando Alarcón.

Tots els premis seran entregats per representants de l'Ajuntament de Santpedor i hi haurà també obsequis de consolació per a tots els participants. Les bases del torneig es poden consultar a la pàgina web de la Federació Catalana d'Escacs i les inscripcions es poden realitzar a través del correu del Club d'Escacs Santpedor, al seu portal web o per tèlefon fins al proper dissabte, 7 de setembre, a les 22 hores, el dia abans de l'inici del torneig.