El davanter del Barça, actualment lesionat, Luis Suárez, va declarar en una entrevista a l'emissora de ràdio argentina Fox Sports Radio que Neymar havia pres la decisió de «fer-ho tot per tornar» al club blaugrana aquest estiu.

Tal com va revelar Messi, l'argentí, Suárez i Neymar comparteixen un grup de whatsapp que, segons el segon, «no era gaire actiu últimament. Ara fa poc es va tornar a xatejar, ja que tot està més tranquil. Sabent tot el que havia passat, el moment complicat i tot el que va viure Neymar, respectem el seu silenci i el seu temps».

Suárez va recordar que, fa dos anys, «Neymar va decidir que marxar era el millor per a ell. I ara la seva decisió era fer-ho tot per tornar».

Pel que fa a la incorporació de Griezmann, Suárez va comentar que al vestidor «se l'ha rebut de la millor manera possible», demostrant que «el del Barça és molt humil contràriament a com el veu la gent des de fora». El davanter uruguaià també va opinar d'Ansu Fati, el jugador revelació de l'inici de la temporada. «Va venir a entrenar un dia abans de debutar i ens va cridar l'atenció per les poques manies que tenia per encarar. Ens vam sorprendre per l'edat que té», només 16 anys.