El Manresa Futbol Sala no pot tenir a disposició per a l'inici de la nova temporada la seva estrella Carles Corvo, que haurà de passar pel quiròfan. Segons va informar ahir el club, Carles Corvo haurà de ser intervingut els propers dies del menisc dret. El jugador tenia molèsties i es van aguditzar ja en el primer entrenament d'aquesta pretemporada al Pujolet.

Segons la nota informativa de club manresà, fins després de la intervenció no se sabrà el temps que haurà d'estar de baixa, tot i que es perdrà el tram inicial de la competició oficial, que comença per als manresans el proper 14 de setembre amb un duel, al Pujolet, contra l'Unión Santa Coloma.

Segons la gravetat, es creu que Corvo podria estar entre un i tres mesos fora de les pistes. La seva intervenció la farà el doctor Jordi Puigdellívol. Carles Corvo té 37 anys i encara li queden dues temporades més de vincle amb el Manresa FS. En aquesta temporada l'equip del Pujolet vol lluitar altra vegada per les primeres posicions al seu grup B de Segona B, a les ordres de qui és el nou tècnic de l'equip, Manuel Moya. En els darrers dies l'equip s'ha adjudicat el Trofeu Les Codines i va entrar a la final del Torneig de Ripollet, on va ser derrotat pel Mataró per un clar 5-1.