El CE Manresa va presentar el migcampista senegalès Samba Ndiaye, en un acte que va tenir lloc a l'Elena Vers Estudi Pilates & Aqua de la capital del Bages. Es tracta d'un jugador de 25 anys que va marxar als 13 anys del seu país per intentar obrir-se camí en el món del futbol. El seu primer pas va ser a l'escola Aspire Academy de França. Durant cinc anys va perfeccionar el seu joc i va poder completar els estudis.

Als 18 anys va signar el que va ser seu primer contracte, per un any amb el KAS Eupen de Bèlgica, amb opció a quatre anys més. En acabar, va tornar al Senegal per jugar amb el Jerraf de Dakar, equip amb el qual va guanyar la lliga de la temporada 2017-18. El setembre de l'any passat va començar a entrenar-se amb la Unió Esportiva Sant Andreu, club de la mateixa Tercera Divisió en què es troba ara el CE Manresa, però no es va acabar de concretar cap lligam contractual. Aquesta temporada 2019-20 és la primera que el jugador començarà formant part d'una plantilla a Catalunya, que en aquest cas serà la del Centre d'Esports Manresa.

La presentació del jugador es va fer en presència del director esportiu del CE Manresa, Xavier Ribera, de la directora de l'Estudi Vers Pilates & Aigua, Elena Vers, i dels monitors del centre Renata Portela i Andy Wong. L'equip del Nou Estadi del Congost rebrà diumenge que ve el Cerdanyola (12 h), el primer partit com a local després de vèncer a Figueres.